Home About Stuffs Twitter Follow Dash

landlord


" I just wanna fly away with my friend from all the bitch for a while "

INSTAGRAM


Credits

© Template design by Adila. thanks for Base code by Atiqah.

Life .
Friday, 10 October 2014 • 22:46 • 0 comments



Heip.

Long time no see right?
hmm biasa la. Hostelians. hidup dekat hostel tu memang best. Tapi penat dia. ya ampun. nak ngangkut baldinya lagi . Haish.

Macam hidup jugak.
Dekat asrama tu mesti ada yang sweet. mesti ada yang sour. Tapi kebanyakannya masalah fmily n friendship la.

Aku la tu.
Entahla. kadang kadang aku tanya jugak diri aku ni. kenapa dengki sangat dgn orang. Tapi kadang kadang orang yg dengki dgn aku,

Uhmm well. That's life.
Aku ada la sorang kawan ni. aku sayang gila kat dia. Kau tau? Even dia tudung labuh pun,dia tak kisah kawan dgn orang macam aku. Aku ni takdela jahil sgt. Cuma perangai agak teruk sikit.

Aku berkawan dgn dia pun kau ckp macam macam. Hehhh niggas, Cakap jela kau nak rampas dia dari aku. Jangan ingat aku tak boleh, Kau ingat kau je yang boleh luahkan perasaan?  Jangan fikir aku bodoh sampai tulis isi hati pun taktau,

Untung jadi kau.
Dulu,
Orang sayang.
Orang sanjung.
Semua orang nak kawan dengan kau.
Tapi kau berlagak kau hot.
Sekarang,
Rasakan.

\


0 Comments:

Post a Comment


|