Home About Stuffs Twitter Follow Dash

landlord


" I just wanna fly away with my friend from all the bitch for a while "

INSTAGRAM


Credits

© Template design by Adila. thanks for Base code by Atiqah.

Hashtag Reunited //
Saturday, 18 October 2014 • 05:29 • 0 comments



Aeyoo bruh. 
waddup? 

terima kasih sebab baca blog yg tak seberapa ni. Takda apa yang special pun, Hanyalah coretan hati hasil taipan tangan sendiri. 


ini cerita 12 Oktober haritu.

yang sebenarnya Hari Sukan SKS masa ni. Tapi kitorang yang bekas SKS ni dtg la jugak semata mata nak jumpa cikgu,kengkawan dan crushjunior lel. Hahahaha.

maaf ye adik adik junior.
kitorang datang nak jumpa semuaorang je. Saja nak merapatkan ukhwah.

Jadi pelajar es-sks dari Maahad,Kesuma,Salak Tinggi,Semekar hatta Kusain pun datang tau.




ini gambar bekas 6Raya 2013 dengan ex-Bos 6Raya kitorang. Ramai lagi lelaki 6Raya.
gambar 6Raya ada dekat   About.


Lavh lavh lavh

























0 Comments:

Post a Comment


|