Home About Stuffs Twitter Follow Dash

landlord


" I just wanna fly away with my friend from all the bitch for a while "

INSTAGRAM


Credits

© Template design by Adila. thanks for Base code by Atiqah.

Cuti yang membosankan .
Tuesday, 17 December 2013 • 00:47 • 1 comments



Assalamualaikum. yuhuuuu...amacam blog baru? hahaha Exostan's gitu. ^^v
Okey berbalik pada tajuk asal. Cakap pasal cuti,semua orang suka. Tapi,lama sangat cuti,memang bosan. Tambahan pulak macam aku. Jarang keluar rumah. hang dengan kawan pun jarang. Last aku hangout,dengan Izzah and Aina.Time pegi Jusco haritu.

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/988372_1747243412081624_55081895_n.jpg
 Try carik mane aku? huahuahua..aku yg gedik tgh kenyit mata tu  hehehe...

Ni last kami keluar . Lepastu,mane ade hang lagi dah. Kalau tak pun, Balik Penang,Melaka. Alahai~~ Balik kampung pun boring youuu... cousins aku semua dah besaq panjang.dah married dah pun. nak geng dgn sape lagi kan? T^T . So,aku banyak habiskan masa aku dengan fangirling dekat wechat. aku dah jarang bukak instagram. Tapi,korang still boleh follow. Instagram ; Aimyyy_ tinggalkan username korang kayy?



Saranghaeyo Oppa~~








1 Comments:

Blogger twinscraftlife said...

안녕하세요~hi we are twinscraflife! We sell handmade products such as phone cover, ear plug, pouch, bag, bookmarks! All are very unique and are customizable^^ 감사합니다~ please visit us at http://twinscraftlife.blogspot.com/

18 December 2013 at 04:07  

Post a Comment


|