Home About Stuffs Twitter Follow Dash

landlord


" I just wanna fly away with my friend from all the bitch for a while "

INSTAGRAM


Credits

© Template design by Adila. thanks for Base code by Atiqah.

Birthday Giveaway By Shad
Thursday, 3 October 2013 • 06:08 • 0 comments



Assalamualaikum 박근혜
Birthday Giveaway by Shad
http://i1159.photobucket.com/albums/p624/shadhirasan/bdayshad_zpsc591fa8c.jpg

Syarat
1. Beralamat di Malaysia sahaja.
2. Kalau sudi, follow blog shad dan Like fanpage shad,
3. Klik SINI | SINI Nuffnang shad kalau korang rajin. Terima kasih.
4. Buat satu entry bertajuk "Birthday Giveaway by Shad".
5. Copy banner kat atas dan backlink kan ke entry ini.
6. Buat ucapan hari lahir untuk shad. Seikhlas hati u all.
7. Tinggalkan link entry penyertaan anda dibahagian komen
entry ini sahaja. Tempat lain tak terima ya.

Hadiah
Pemenang Pertama dan Kedua
SOLAT PERFUME X2 WINNER
Pemenang Ketiga dan Keempat
GELANG MANIK X2 PEMENANG

Saguhati (Random)
GETAH RAMBUT X2 PEMENANG

Saguhati (Random)
KEYCHAIN X2 PEMENANG

Nampak tak betapa serba dua-dua nya hadiah ni.. Simple-simple je hadiahnya. Di sponsor sepenuhnya oleh tuan empunya blog ni. Kalau sudi jom la join ye. Pemilihan pemenang berdasarkan ucapan hari lahir yang oshem yang memikat hati shad dan random. Done. Terima kasih semua. Sokongan anda amat dihargai.

Due date : 22.09.13 - 20.10.2013

*PENAMBAHAN HADIAH*- Update (27.09.13)

Saguhati (Random)
TASBIH DIGITAL X2 PEMENANG


0 Comments:

Post a Comment


|